2020. szeptember 28., hétfő

Makibes T3 okoskarkötő okosóra vérnyomás mérés véroxigén pulzus stb - ÚJ - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Ár érték arányban a kategória legjobbja. Az alacsony árához képest brutálisan sok funkciót pakoltak bele, így nem maradt ki a vérnyomás és a véroxigén mérés se a megszokott pulzusmérés mellől. A kijelző színes, a beépített akkumulátor egy töltéssel akár hét  napig is kihúzza.
1, 3 hüvelykes kerek IPS képernyő
1, 3 hüvelyk nagy felbontású, kerek teljes érintőképernyő, a megjelenített tartalmat élénkebbé és gyönyörűbbé teszi. A nagyobb képernyő, illeszkedve a csukló szélességéhez, kellemes érzést kölcsönöz a viselésnek.
Valós idejű pulzusmérő / vérnyomásmérő / vér oxigénmonitor
Pontosan figyeli az impulzusokat és az aktív és nyugalmi pulzusszám-változásokat professzionális pulzusszám-jelentés elkészítéséhez. Támogatja a vérnyomásmérőt és a vér oxigénmonitorát (Ez nem professzionális orvostechnikai eszköz, a vérnyomás adatai csak referenciaként szolgálnak).
Alvó monitor
Figyelemmel kíséri az alvásminőségét a mély alvás, a nem REM alvás és az ébrenlét időtartamának mérésével.
Több sportmód
8 sportmóddal rendelkezik: Úszás, Futás, Séta, Labdarúgás, Ugrás, Tollaslabda, Kosárlabda, Kerékpározás. Lépésszámláló, távolság, kalória, stopper funkcióval rendelkezik.
IP67 vízálló
Könnyen megbirkózik a napi vízszigeteléssel (nem tud úszni vagy érintkezni forró vízzel, és alkalmas a normál hidegvíz-környezetre).
Hosszú idejű készenlét
180mah akkumulátor, rendes körülmények között akár 5-7 napig hosszú készenléti időt takarítva meg a gyakori töltési problémákat.
További funkciók
Bluetooth Push: Bejövő hívások, üzenetek, Wechat, QQ, Skype, WhatsApp, Facebook, Linkedin, Twitter, Viber, vonali értesítés. Ülő emlékeztető, értekezlet-emlékeztető, órakeresés, telefon keresése, kéz emelése - világítás stb.
szíj színe: fekete


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-28 12:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése