2020. szeptember 28., hétfő

A millió dolláros hotel - DVD Milla Jovovich, Mel Gibson, Wim Wenders filmje - Jelenlegi ára: 320 Ft

Eredeti DVD. Amerikai film(2000).  5. 1DD eredeti hanggal(angol),  2. 0DD magyar szinkronnal, és felirattal. Rendezte:  Wim Wenders. Játékidő:  2 óra 1 perc+extrák! Kép:  16/9. További részletes info a mellékelt képeken.  
Szereplők:
Mel Gibson (Skinner)
Jeremy Davies (Tom Tom)
Milla Jovovich (Eloise)
Peter Stormare (Dixie)
Jimmy Smits (Geronimo)
Amanda Plummer (Vivien)
Díjak és jelölések:
Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (2000) - Zsűri különdíja:  Wim Wenders
Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (2000) - Arany Medve jelölés:  Wim Wenders
Ismertető:
Los Angeles, 2001 tavaszán. A nagy multik felhőkarcoló irodáinak árnyékában található a Millió Dolláros Hotel, mely a társadalom perifériáján élő, az amerikai álmon kívül rekedt különcök gyűjtőhelye.  
Egy nap a hotel váratlanul a hírek és a közérdeklődés középpontjába kerül: Izzy, a narkós művész rejtélyes körülmények között lezuhan az intézmény tetejéről. Vajon baleset volt, vagy öngyilkosság, esetleg valaki egyszerűen lelökte onnan? A városnak ebben a negyedében normális körülmények között senkit sem érdekel egy ilyen eset, Izzy halála azonban rövid úton a botránysajtó címlapjaira kerül. Barátai és szállószomszédai legnagyobb meglepetésére ugyanis kiderül, hogy Izzy egy multimilliomos sajtómágnás fia volt.
Az ügy felderítésével megbízott kérlelhetetlen FBI nyomozó, Skinner (Mel Gibson) szemében a hotel minden egyes lakója potenciális gyanúsított. Nyomozásának előrehaladtával egyre jobban összemosódik álom és valóság, bűnös és áldozat. A sztoikus Skinner a végén már maga sem tudja, ki őrült és ki normális.  

Jelenlegi ára: 320 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 10:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése