2019. szeptember 11., szerda

BlackBerry KEYone QWERTY 64GB Dual Sim Bronze EU - Jelenlegi ára: 91 550 Ft

BlackBerry KEYone QWERTY 64GB
 
BLACKBERRY KEYONE 64GB 
Képernyő: 4. 5 "
Qualcomm Snapdragon 625 (8 mag, 2, 0 GHz, Cortex A53)
Memória: 64 GB
Rendszer: Android 7. 1 Nougat
A kamera: 8. 0 Mpix - első, 12, 0 megapixel
Akkumulátor: 3505 mAh lítium-polimer
 
 
STÍLUSOS ÉS TARTÓS BLACKBERRY KEYONE
 
 
 A KEYOne mindent tartalmaz, ami csak egy modern telefonban található meg - nagy, ütésálló képernyőt, tökéletes fényképezőgépet és a legújabb Android-rendszert, aminek segítségével több száz alkalmazást fog tudni elérni a Google Play áruházon keresztül.  Az okostelefon váza tartós alumínium blokkból készült, amely kiváló védelmet nyújt az alkatrészek számára, hátsó burkolatot pedig puha, kellemes tapintású, texturált anyag.
 
 
 
A BILLENTYŰZET ÚJRATERVEZETT
 
 
Innovatív letisztult különleges külső, a BlackBerry KEYone megreformálja a kommunikációt.
Pötyögés közben az automata szófelismerő rendszernek (T9) köszönhetően választhat a felugró lehetőségek közül illetve tovább pötyöghet, további lehetőségek közül választva.  
 
 
 
 
 
POWERED BY ANDROID 7. 1 NOUGAT
 
 
A Black Blackberry KEYOne a legújabb Android 7. 1 Nougat rendszerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően hozzáférhet a Google Play alkalmazásokhoz, különböző widgetekhez és a Google Now szolgáltatásaihoz is.  Csatlakozzon könnyedén minden, naponta használt kompatibilis eszközhöz telefonjával.
Az új DTEK biztonsági monitor ellenőrzi, hogy az összes folyamat elindult-e, és hogy nem történt-e jogosulatlan interferencia.  Rendszeresen tájékoztatja Önt a biztonsági állapotról a rendszerbiztonság szintjének értékelésével.  A DTEK ellenőrzi az alkalmazások működését, és tájékoztatja Önt, ha idegen személy szeretné elérni a személyes adatait.
 
 
 
 
PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY
 
 
A használaot az okostelefon akkumulátor kapacitása már nem korlátozza.  A KEYOne akkumulátorok páratlan kapacitással rendelkeznek 3505 mAh-ig.  A rendkívüli tartósságot az energiát kezelő rendszereszközök segítik, amelyeknek köszönhetően az okostelefon egész nap bírni fogja a tempót, sőt, a gyors töltési funkciónak köszönhetően gyorsan visszanyeri a teljesítményét.
 
 
 
 
A LEGBIZTONSÁGOSABB ANDROID-OS OKOSTELEFON 
 
 
A DTEK szoftver megvédi magánéletének minden részét - adatokat, fényképeket, helyet, dokumentumokat.  Nem minden okostelefon rendelkezik hasonló szintű felhasználói védelemmel.  A DTEK automatikusan ellenőrzi a rendszer működését azáltal, hogy ellenőrzi az adatok szintjét.  Minden információt egyszerű grafikus formában ad meg, melynek köszönhetően könnyen és biztonságosan értékelheti a biztonsági állapotot.  A DTEK elemzi az okostelefonra telepített alkalmazásokat, és értesíti Önt, ha észleli a nem kívánt eszközaktivitást.
 
 
 
 
A FÉNYKÉPEK RENDKÍVÜLI MINŐSÉGE
 
 
A BlackBerry KEYOne-t úgy tervezték, hogy professzionális fotókat készítsen a napszaktól függetlenül.  A Sony IMX378 érzékelővel ellátott, 1, 55 ? m-es pixel méretű hátsó kamera részleteket és élénk színeket tartalmazó képeket rögzít.  Fedezze fel az éjszakai fotózás szépségét és fedezze fel a fotózás iránti szenvedélyét.  A tökéletes szűrők, a manuális színkorrekció, az automatikus fókusz és a képstabilizálás mind azért vannak, hogy a tökéletes állóképet még gyenge fényviszonyok mellett is reprodukálják.
 
 
 
 
MINDEN ÜZENET EGY HELYEN
 
 
 BlackBerry Hub egy olyan alkalmazás, amely képes egyetlen felületen megjeleníteni minden értesítést, legyen szó hívásról, naptárról, vagy éppen e-mailről.  
 
 

Jelenlegi ára: 91 550 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése