2017. december 27., szerda

3 MÁSODPERC AZ ÉLETEM - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Légből kapott sztorik – egy izgalmas utazás az ismeretlenbe 
Emberek, akik naponta dacolnak az életveszéllyel… A repülés számukra hobbi, hivatás és életforma. A világ legjobbjai közt vannak, vagy egyenesen ők a legjobbak. Mégis nagyon keveset tudunk róluk.  
Most ők maguk azok, akik mesélnek e fotókkal is gazdagon illusztrált könyv oldalain életükről, sikereikről és – nemegyszer – hátborzongató élményeikről. Hihetetlen dolgokat olvashatunk a vadászpilóták kiképzéséről és a műrepülők életveszélyes „ mutatványon kívüli” helyzeteiről, sztárok és ismeretlenek hajmeresztő kalandjairól ég és föld között. Betekintést nyerhetünk továbbá a háttérben élő pilótafeleségek – sokszor drámai – életébe is. A kívülálló szemével olyan eseményeknek lehetünk tanúi, amelyek csak keveseknek adattak meg. Az érdekfeszítő riportokat Kovács Klára újságírónő készítette és vetette papírra.
Amennyiben 2500ft felett vásárol tőlünk Budapesten ingyen házhoz szállítunk. 2500ft alatti vásárlásnál a könyvek Budapesten a 4-6 villamos vonalán bárhol átvehetőek a délutáni órákban hétköznapokon.
A könyveket banki átutalás esetén az összeg beérkezése utáni napon postázzuk.
10000Ft feletti vásárlásnál a postaköltséget átvállaljuk.
Sorszám: 5729


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-01-16 22:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése