2021. június 28., hétfő

NICHOLLS bogárfekete valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

NICHOLLS bogárfekete valódi bőr, elegáns táska
A táska minőségéért a márkanév a garancia.
Nagyon jó minőségű, vastag, jótartású, kissé fényezett valódi marhabőrből készült, igényes kidolgozású táska. Időtálló, amolyan "mindig mindenhez jó", klasszikus fazonú örök darab. Szépsége elsődlegesen a valódi bőr szépségének, s a nagyon finom, krómszín fém díszítőelemek harmóniájának köszönhető.
Keveset használt, tulajdonképpen hibátlan darab. darab. Mindössze annyi látszik rajta, hogy nem új, a használatból eredően néhány nagyon pici, alig észrevehető kis karc található rajta. (szinte nem is látszik, de a tisztesség miatt fontosnak tartottam megemlíteni).
Tágas, jól bővülő belseje két főrészre tagolódik; rengeteg pakoló-helyet rejt magában. Az egyik felében egy jókora cipzáros reksz, egy mobil-, egy toll- s három bankkárty-tartó is helyet kapott. A két főrészt egy nagyméretű cipzáros rekesz választja el egymástól. Kívül, a táska hátoldalán egy cipzáros zseb található.
A bélése nagyon szép, éjfekete-bazaltfekete selyemfényű, önmagában csíkos, erős, de puha tapintású textil. A táska lehajtható nyelve patenttal záródik.
Szélessége         28 cm.
Magassága        20 cm.
Mélysége:           11 cm.
Fülhosszúság:      65 cm (a táska tetejétől mérve; kényelmesen viselhető vállon; szabályozható).


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 09:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése