2021. március 25., csütörtök

Tupperware Mesterszakács főzőedény 3,8 l. fém fed - Jelenlegi ára: 43 990 Ft

A Tupperware fémedények kiválóan használhatóak mindenféle főzőfelületen (gáz, elektromos, kerámia, indukciós).
Rozsdamentes acél, 5 rétegű alj, 3 rétegű oldalfal, egyenletes melegedés. Szendvicstalppal rendelkezik, ezáltal hőtároló funkciója van, az alumíniumréteget egy 18/10-es rozsdamentes acél és egy mágneses rozsdamentes acélréteg fogja közre belülről és kívülről, ami tökéletes hővezetést biztosít.
A Mesterszakács termékek használatánál kevés zsiradékkal és kevesebb vízzel dolgozzunk, mint más edények esetében. Az ételek ásványi anyagtartalma és értékes összetevői ennek következtében megmaradnak. A prémium kategóriás Mesterszakács kollekció kiváló választás, amely egy életen át fogja szolgálni.
Az edény rozsdamentes acélból készült. Lehetőség szerint kézzel mosogassa és puha ronggyal, hogy az edény ne sérüljön. Makacs foltok esetén kifejezetten rozsdamentes acélhoz ajánlott tisztítószert használjon.
Bánj úgy a testeddel, hogy a lelked szeressen benne lakni.
Amit megeszel, azzá leszel! Hölgyeim és Uraim! A Tupperware megtalálta a helyes megoldást. A Mesterszakács Főzőgarnitúra termékeiben elkészítjük ételeinket minimális zsírral, minimális sóval, ám mégis jóízűen. Soha nem késő elkezdeni az egészséges ételek bevezetését. Párolás Lássuk, hogyan ízlenek a vízben főtt zöldségek és gyümölcsök?? (együtt körte, alma, vöröshagyma, fokhagyma, burgonya) Nézzétek meg, és kérem, kóstoljátok, hogy milyen a színe a gőzben párolt zöldségeknek és gyümölcsöknek. Kérem, mondjátok meg, mi a különbség?? Sütés Hagyományosan miben sütünk, hogyan sütünk? Jénaiban, zománcozott tepsiben, rossz minőségű teflon edényben, amit azbeszttel rögzítettek, amiről már azóta kiderült, hogy rákkeltő.., Sütés Mesterszakáccsal: Más a technika. A felforrósított edényben zsiradék nélkül pirítjuk a húst, melynek rostjai hő hatására összezáródnak, megtartva az só és víztartalmát. Porhanyósra sül rövid idő alatt. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A Mesterszakács Termékek olyan termékek, mely csak pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem oxidálodik, nem porózus, a tisztántartása egyszerű, tükörfényes polírozású. Teljes körű bemutatás. Akuthermikus hőtárolós aljrésszel rendelkezik, ezért lecsökken az ételkészítés ideje. Energiát és pénz tudunk vele spórolni. Az alja 5 rétegű, ami az egyenletes hő eloszlást segíti. Az oldala 3 rétegű. Lekerített formája kanálbarát. A fülek, és nyelek oldhatatlan kötéssel vannak rögzítve, így biztosak lehetünk abban, hogy edényünk füle a helyén marad még gyakori használat mellett is. A fülek, nyelek nem melegszenek át, főzés közben is bármikor szabad kézzel hozzányúlhatunk a hüvelykujj támaszig. A fedők tetején található fogó szintén nem melegszik át. Készültek fedők rozsdamentes és üvegegváltozatban. A rozsdamentes fedővel ellátott edény sütőbe is használható, ami egyedülálló a rozsdamentes termékek körében. Az edény belső falán lézergravírozású mérce található, ami segít a tervezett mennyiségek hozzáadásában. Indukciós tűzhelyen, gáztűzhelyen, és villanytűzhelyen is használható. Igényes konyhánk díszeként is szolgálnak. Termékeink az 1 L-es mérettől 11, 6 L-es méretig kaphatóak. Rozsdamentes acél. 2 féle bevonattal kínáljuk, nem tartalmaz műanyag alkatrészeket. Több féle műveletet végezhetünk egy edényben egymás után. A hő hatására víz gőzzé válik, felcsapódik az edény fedelére, amely formájának köszönhetően cirkulál az edényen belül, így ételeink saját gőzben párolódnak meg. A fedő felemelésével nem szükséges ellenőrizni a puhulás mértékét, mert a gőzveszteség energiaveszteséget okoz. Főzés közben az üvegfedőn jól látható, hogy gyöngyözik a pára. Annak lecsorgása után máris minimális energiára kapcsolunk. A fémfedő oldalán 2 kis lyukacskán keresztül megjelenő gőz jelzi, hogy elérte a forráspontot az étel, és lekapcsolhatjuk minimális energiára a hőforrást. Gyenge rostozatú zöldség pároláskor elegendő ennyi puhulási idő. ? A FOGUNK AZÉRT VAN, HOGY HASZNÁLJUK? Hagyományosan gyakran túlfőzzük zöldségeinket, és mint tudjuk a túlfőzött ételek vitamin és rosttartalma megsemmisül. A főzési idő lerövidítésével ? nem is gondolnánk ? hogy éves szinte akár egy-egy újabb edény árát is megspóroljuk. Főzési energiával akár 70 %-os megtakarítást érhetünk el. Az eddig felhasznált olaj, és zsiradék árát akár 80-85 %-ban megspóroljuk, egészségünkre gyakorolt hatásáról nem is beszélve, hiszen a túlhevített zsiradék káros a szervezetünkre. Sütési térfogatveszteségünk 20 %-kal csökkenthetjük. Az időnk a legértékesebb, akár 50 %-kal lerövidülhet a főzési idő.

Jelenlegi ára: 43 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 07:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése