2021. január 30., szombat

Red Faction Armageddon eredeti xbox 360 játék eladó olcsón. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képeken látható eredeti játékom, ami 100%-ig feltelepül a belső merevlemezre, így minden adat olvasható a lemezről.
Kis ismertető:
50 év telt el és Alec Mason unokája Darius Mason a fõ hõ se a Red Faction sorozat új tagjának az Armaggedon-nak. Idõ közben a felszín lakhatatlan lett és a telepesek a föld alá menekültek. Már kezdenének elboldogulni, amikor fõ hõ sünket megtévesztve beleveszik egy ismeretlen járat megnyitásába. A járatban azonban gonosz idegenek vannak, akik felébrednek és átvéve az Earth Defense Force szerepét ismét gondoskodnak arról, hogy legyen dolgunk.
Az új részben a készítõ k nemcsak hogy megtartották a közkedvelt rombolás lehetõ ségét és az olyan fegyvereket, mint a Nano Forge, hanem új eszközöket adnak a kezünkbe.
Ezek közül a Magnet Gun az, amivel garantáltan sok szórakozásunk lesz. A fegyver két lövedéket lõ ki, ami rátapad a két kiválasztott célpontra. Majd az elsõ tárgyat a másodikhoz vágja. A lehetõ ségek így már kibõ vülnek azzal, hogy nemcsak egy épület bejáratát vághatjuk az ellenséghez, hanem az ellenséget a bejárathoz ez által akár keresztülhajítva az épületen.
Ezen felül új fegyverek és a szintén új extermination mód vár minket ahol 4 társunkkal ritkíthatjuk az idegenek véget nem érõ hullámait.
A játékot készítõ Volition olyan címeket már lerakott az asztalra, mint a Freespace, vagy akár a Saints Row. De a sorozat negyedik része ismét jó szórakozást garantál.
-----------------------------------------------------------------------
Nézd meg a többi termékemet is, mert eladom sok felesleges dolgomat.
Személyesen átvehető Szigetszentmiklóson, Csepelen, vagy nagyobb tétel esetén Budapesten is.
Posta utalás után a vevő terhére és felelősségére megoldható.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-01-30 18:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése