2020. december 24., csütörtök

3x Fundango Jaggy Stripe (S) + 1x Fundango Functional Layering (S) - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Termékleírás:
A Fundango Jaggy Stripe férfi póló a márka nyári hangulatú klasszikusának csíkos verziója. A sötétkék alapszín és a Regular Fit szabásvonal a hétköznapok egyszerű farmer-póló szettjeit is feldobják. A póló puha tapintású, könnyű, lélegző, 100% pamut anyaga gondoskodik maximális kényelmedről egész napos viselet közben is. Szuper választás a hétköznapok lezser szettjeihez, de a hétvégi aktív programokra is tökéletes. Párosítsd kedvenc Fundango nadrágoddal, és élvezd a legújabb trendeket kényelemben!
A Fundango egy mára már 13 országban jelen lévő márka, ami mögött egy sikeres, innovatív csapat áll. Széles utcai és sportruházati választékot kínálnak. Kollekciójukban megtalálhatók a pólóktól, pulóverektől kezdve a sapkákon, sálakon és utcai kabátokon át a sportoláshoz szükséges technikai dzsekik és aláöltözők is. Kiegészítőként túrázásra vagy városi használatra alkalmas táskákat terveznek, de a Fundango fő profilja igazán a téli sportokban teljesedik ki.
Megjegyzés:
A meghirdetett ár a négy darab poló együttesére vonatkozik, csak egyben eladóak.
Méretük S.
1+ évesek, minden tekintetben hibátlanok, keveset viselt.
A képek telefonnal készültek, a felsők színárnyalatai a valósághoz képest csöppet eltérhetnek (talán az első kép a legvalóságközelibb).
Személyesen bár megtekinthető a megbeszélt helyen, de felpróbálási lehetőséget a járványra való tekintettel nem tudok felajánlani.
A szállítási módokat a minél kedvezőbb ár, érintés- és papirmentes feladási szempontok szerint adtam meg.
Amennyiben kihagytam valamit, az előbbieknek megfelel, úgy rugalmas vagyok egyéb csomagfeladási módokra is.
Új áruk: 8 990 Ft / db


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 10:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése