2020. november 26., csütörtök

Greg Iles - Lángoló kereszt** - Jelenlegi ára: 3 192 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1261387
Greg Iles
Lángoló kereszt**
Egy titok, amely mindent megváltoztat, és a múlt, amely baljós árnyként telepszik a jelenre... Penn Cage, Natchez polgármestere mindent, amit becsületről és kötelességről tudni kell, az apjától, a közösség tisztelt, szeretett orvosától tanult. Tom Cage-et azonban egy nap gyilkossággal vádolják meg.
Az áldozat az orvos egykori munkatársa, Viola Turner, akivel az 1960-as években dolgozott együtt. Az idő tájt, amikor Mississippi államot valósággal lángba borította a feketék és fehérek közt izzó gyűlölet.
Penn eltökélt szándéka, hogy megmentse az apját, ám úgy tűnik, az idős férfinak esze ágában sincs feltárni a múltját, még a saját érdekében sem. Mintha valaki mást akarna megóvni a bajtól... Az orvos ügyének szálai egy könyörtelen, a Ku-Klux-Klanból kivált szervezet legbefolyásosabb és leggazdagabb tagjaihoz vezetnek. Penn-nek, miközben a negyven évvel ezelőtti véres nyomokat követi, élete legnagyobb kérdésében kell döntenie: az apja vagy az igazság mellé álljon?
Greg Ilesnak, a New York Times bestsellerszerzőjének várva várt, nagy visszatérése ez a regény, amely a múlt és a jelen bűnökkel, hazugságokkal és titkokkal teli szövevényében váratlan, izgalmas és sokszor megdöbbentő fordulatokkal ejti rabul az olvasót. Penn Cage és családja története a trilógia következő kötetében, A Csontfában folytatódik.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 192 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 00:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése