2020. május 24., vasárnap

Fonyódon 2+1 fős stúdióapartman 100 méterre a Balatontól kiadó! - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Apartmanunk bulihelyszínnek nem megfelelő, kérjük ezt vegyék figyelembe!
Frissen felújított, fiatalosan berendezett kicsi apartman, mely ideális egy párnak, maximum egy gyermekkel. Babaágy, nagyobbaknak gyermek vendégágy, szükség esetén pedig felnőtt vendégágy is rendelkezésre áll.
Az üdülőből kilépve 2 perc sétával két kicsi szabad strand is található. Az egyik csodaszép új játszótérrel a kicsiknek, a másik egy nyugodtabb partrész elsősorban a felnőtteknek.
A stúdió apartmanban az egylégterű konyha-étkező-nappalin kívül a zuhanyfülkés fürdőszoba található még, továbbá egy árnyékolóval és új, modern kertibútorral, műfűvel ellátott erkély. Az erkélyről egy kis balatoni és badacsonyi panorámát is láthatunk, ahol jó érzés a lemenő nap fényében egy pohár borral üldögélni.
A kicsi konyhasarokban beépített elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, vízforraló, kotyogós kávéfőző és konyhai alapfelszereltség várja a vendégeket.
Teljes mértékben bababarát, mindent biztosítunk amire a legkisebbeknek szüksége lehet, a csőrös pohártól a futóbringáig.
Távirányítós kapuval rendelkező zárt udvarban ingyenesen biztosítjuk gépjárműve biztonságos elhelyezését. Kerékpárokat a ház közös terében tudják lezárni.
Az üdülő udvarán pihenési, játszási, bográcsozási lehetőség van, a felszerelést és a fát Önöknek kell hozni.
A lakást fűtő hűtő rendszerű klíma berendezéssel is elláttuk, amelyet igény esetén napi 2. 000 Ft felárral lehetőségük van igénybe venni, de a legmelegebb napokon kívül klíma nélkül is kellemes a légkör.  
Sajnos a társasüdülő néhány lakója miatt háziállatot nem áll módunkban fogadni, bár mi is kutyások vagyunk, igy örömmel látnánk lakásunkban a négylábú családtagokat is. A piszkálódós szomszéd nem kutyabarát szálláshely, így egyenlőre sajnos csak kétlábú vendégeket tudunk fogadni.
Áraink:
Május 15 - június 15, szeptember 01- november 15: 10. 000 Ft/ apartman /éj
Május 15-június 15, szeptember 01-október 01 között minimum 2 éjszakás foglalást tudunk fogadni, péntek-szombat vagy vasárnapi érkezéssel!
Október 01-november 15 között minimum foglalási idő 4 éjszaka, péntek-szombat vagy vasárnapi érkezéssel!
június 15 -augusztus 31: 11. 000 Ft/apartman /éj
Minimum foglalási idő 3 éjszaka, a hét bármely napján tudunk érkező vendéget fogadni.
Gyermek 2 éves korig ingyen
Pótágy 2000 Ft/éj
Légkondicionáló használata: 2. 000 Ft/éj, november hónapban ingyenes.
Visszatérő Vendégeink Számára a légkondícionáló használati díja 1000 FT/ÉJ
Szeretettel várjuk mind a visszatérő, mind az új vendégeinket!


Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-25 04:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése