2020. április 25., szombat

A pillangó - A szeretet postása (2003) - TELJESEN ÚJSZERŰ MAGYAR KIADÁSÚ SZINKRONOS RITKASÁG!! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

A pillangó - a szeretet postása
(Michel Serrault)
(2003)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT, TELJESEN ÚJSZERŰ,  GYÖNYÖRŰ
GYŰJTŐI ÁLLAPOTÚ DVD!!
A TERMÉK MAGYAR KIADÁS, MAGYAR SZINKRONNAL ÉS MAGYAR FELIRATTAL IS RENDELKEZIK!!
A DVD BEST HOLLYWOOD KIADÁS MÉG 2004-BŐL, DEKORATÍV KÉTOLDALAS BORÍTÓVAL ÉS
SZÁMTALAN EXTRÁVAL A FILM MELLETT, MELYET LENTEBB ISMERTETEK IS!!  
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM LETÖLTÖTT KÉPEK!
A nyolcéves Elsa nagyon magányos. Amikor kiderült, hogy anyja, Isabella Elsával terhes, a gyermek apja elhagyta. Isabella segédápolónő, és keményen kell dolgoznia a megélhetésért, így kevés ideje marad a kislányára.
Elsa és anyja új lakásba költözik, a szomszédjuk egy mogorva özvegyember, Julien, aki minden idejét lepkegyűjteményével tölti. Egy nap, amikor Isabella sokat késik a bisztróból, ahol kislánya vár rá, és ahol az öregúr szokott üldögélni, Julien hazaviszi a gyermeket, és megmutatja neki a pillangógyűjteményt. Elsának nagyon tetszenek a lepkék, és felderíti a lakást is. Julien ugyan figyelmezteti, hogy egy szobába nem nyithat be, de amikor Julien kimegy, Elsa persze kinyitja az ajtót. A szobában eleven lepkéket lát, amelyek virágról virágra szállnak.
A visszatérő Julien dühbe gurul, és csak akkor enyhül meg, amikor kiderül, hogy a kislány még nem járt Párizson kívül. Elsa rendszeres látogató lesz Julien lakásában, s megtudja, hogy az özvegyember kirándulást tervez, be akar gyűjteni egy ritka pillangót. A kislány elrejtőzik az öregember autójában, és csak akkor derül ki, hogy ő is ott van, amikor Julien megérkezik Vercors-ba.
A férfi először el akarja vinni a rendőrségre, de Elsa azt füllenti, anyja tud a kirándulásról. A zsörtölődő lepkegyűjtő megengedi, hogy a kislány csatlakozzon hozzá, és nem győz válaszolni kérdéseire, mivel a gyermek életében először lát szarvast és tehenet. Elsa szándékosan leejti Julien mobiltelefonját, hogy a férfi ne hívhassa fel Isabelle-t, de nagyon csalódott, amikor kiderül, hogy a magával vitt GameBoy nem működik, mivel vizes lett. A kalandos kirándulás során az öregember és a kislány jobban megismeri és megkedveli egymást, Julien megtanítja Elsát arra, hogy értékelje az életet, és tiszteljen másokat, míg Elsa segít Juliennek, hogy újra felfedezze a nevetés örömét...
EXTRÁK:
 
- Werkfilm (így készült) 
 
- Előzetes 
 
- Képgaléria 
 
- Filmográfiák 
 
- Videóklip 
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT HELYEKEN ÉS
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK DÍJA A VEVŐT
TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 12:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése