2020. március 28., szombat

Hegyikristály epidottal, gömb, marokkő,ezotéria - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Hegyikristály epidot szálakkal, szivárványokkal, kvarc,
marokkőnek, lakásdísznek, ezotériához. (5)
Súlya: 16, 37 gramm.
Méretei: a gömb átmérője 22, 7 mm.
Kérésre achát, onix gyűrűt tartónak tudok hozzá adni. Amennyiben kéri, kérem jelezze, változtatom az árat, utána üsse le a tételt!
Tökéletesen megáll a gyűrű tartón.
Polírozott. A képek részben természetes, részben mesterséges fényben készültek. Természetes fénynél is jelennek meg szivárványok, de mesterséges fénynél több szivárvány látszik!
A epidotos kvarc hatásai a fáma szerint:
Színe:  színtelen, zöldes zárványokkal.
Jellegzetességei:  a turmalinos kvarc egyesíti a hegyikristály és az epidot tulajdonságait.  
Megnevezés:  Epidot
Ásványtani meghatározás:  epidot-földpát keverék, monoklin, vulkáni/átalakult
Fizikai testre gyakorolt hatása:  Az epidot kristály segít ellensúlyozni az esetleges testi fogyatékosságot. Lerövidíti a balesetek, műtétek után gyógyulási folyamatot.  
Lélekre gyakorolt hatása:  Az epidot kristály segít elfogadni testi-lelki hibáinkat, fogyatékosságunkat.
Mentális képességekre gyakorolt hatása:  Az epidot kristály felerősíti az agyféltekék kommunikációját, ez által előhozza, kézzelfoghatóvá teszi a spirituális képességeket.
Mágikus tulajdonságai:  Az epidot kristály alapja a spirituális erő fokozására irányuló mágikus rituáléknak.
Megnevezls: Hegyikristály
Hegyi kristály hatása (fizikai gyógyhatása)
Sok betegségre használható, szinte mindent lehet vele kezelni. Segít a gyomor- és bélproblémáknál, láz esetén is. Negatív energiák, elektroszmog, vízér, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen is jó. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.
Segít a rosszullét ellen. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát ad. Segít az érzéketlen testrészek javulása esetén.
Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító és jó hatással van a vérünkre.
Megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, így javíthatunk a rendszeres használatával a szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. Vitalizál és ezenkívül jó a bőrre, hajra, körmökre, izületre, csontokra is.
Jó hatással van még a lépre, szívre, holyagokra, pajzsmirigyre és még sok másra. Rendszeres használatával komolyabb betegségeket is lehet vele kezelni mint például a leukémiát, emésztési zavarokat, fekélyesedést, fertőzéseket, hormonzavarokat, egyensúlyzavarokat és az epilepsziát.
 
Hegyi kristály gyógyhatása (lelki gyógyhatásai)
A hegyikristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat sugároz. Személyiségfejlesztő hatása van és felszabadít a stressz alól. Figyelmességet és érzékenységet eredményez a partnerkapcsolatban. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. Stabilizálja és megtisztítja az aurát. A tiszta értelem köve is. Alkalmas még a kifejező erőnk és ellenállóképességünk növelésére. Testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott. Hisztéria ellen is jó.


Jelenlegi ára: 4 400 Ft
Az aukció vége: 2020-04-17 22:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése