2019. december 29., vasárnap

Xiaomi Yeelight Remote Control BT távirányító Yeelight LED Ceiling Light-hoz - Jelenlegi ára: 3 039 Ft

Gyártói cikkszám:
XMYLRCYLYK01YL
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Xiaomi
Élvezd az igazi kényelmet! Egy mobil alternatíva a fali kapcsolónak és az alkalmazásból történő vezérlésnek. A Yeelight Remote Control támogatja a ki/bekapcsoló funkciót, így a világítás beállítása nagyon egyszerű. A Yeelight Remote Control segítségével élmény a világítás vezérlése.
ilágítás a kedved szerint ? a kényelmedért tervezveÁllítsd be a fényerőt és a színhőmérsékletet néhány kattintással Élvezd a kényelmes irányítást a Yeelight távirányítóval.
Egyszerű dizájn és irányításA hagyományos távirányítókkal ellentétben a Yeelight Remote Control minimalista dizájnnal rendelkezik. Dobd ki a használati útmutatókat és kövesd az ikonokat. A mérete pont megfelelő, gyermekek és idősek számára is könnyen kezelhető, intuitív. Alacsony fogyasztás? A-ekel tervezve: alacsony áramfelvétel, kb. 1 éves elem élettartammal (40 művelet / nap). Az eltolható elemfedéllel a telepcsere gyerekjáték.
Kedves Vásárló!
2019. 12. 20 és 2020. 01. 02 között szabadságon vagyunk, így a megrendeléseket csak ezt követően tudjuk feldolgozni! Kérem ennek tudatában vásároljon!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 3 039 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése