2019. augusztus 24., szombat

Braun Tassimo kapszulás Kávéfőző teafőző gép jó állapotban - Jelenlegi ára: 5 300 Ft

TISZTELT AUKCIÓ FIGYELŐK ÉS FELHASZNÁLÓK! SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET, HOGY A POSTAI FELADÁS AZ UTALÁS BEÉRKEZTÉT KÖVETŐ 2-3 MUNKANAPON BELÜL LEHETSÉGES! KÉREM, HOGY EZT MINDENKI VEGYE FIGYELEMBE ÉS LEGYEN TÜRELEMMEL!
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM!
FONTOS VÁLTOZÁS MÁJUS 1-étől A DPD FUTÁROS POSTÁZÁSI MÓDNÁL:
Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a DPD május 1-től bevezeti a felvételi díjat, ami 3-nál kevesebb csomag egyidejű feladása esetén a szállítási díjon felül egyszeri +600 Ft.
1 vagy 2 csomag feladása esetén a szállítási díjon felül 600 Ft felvételi díj kerül felszámolásra, amit a futárnak kell a csomag átadásakor kifizetni.
Minimum 3 csomag egyidejű feladása esetén nincs felvételi díj.
TÖBB TERMÉKEM EGYÜTTES VÁSÁRLÁSA ESETÉN TERMÉSZETESEN EGY, A SÚLYNAK MEGFELELŐ POSTAKÖLTSÉGET KELL FIZETNI, TEHÁT A VÁSÁROLT TERMÉKEK SZÁMA MINDEGY, MIVEL EGY POSTACSOMAGBAN FEL TUDOM ADNI!
Eladó a képeken látható keveset használt BRAUN TASSIMO kapszulás kávé/kakaó/teafőzőgép.
Sajnos az eredeti csomagolása nincs meg, én is így vásároltam külöföldön.
Csak kipróbálásra vettem, de nekem jobban bejön a kotyogós kávéfőző által főzött sűrűbb kávé, így erre már nincs szükségem. A géphez adok kipróbálásra 2 eredeti Tassimo tejes kapszulát.
Minden visszajelző izzó világít. A gép egy lámpával jelzi, ha túl kevés víz van a tartályban és nem is indítja el a kávé/tea készítést, elkerülve a pumpa károsodását. Az eszköz csakis megfelelő típusú kapszulákkal működik, PL. Tassimo kapszulák. Képet hamarosan töltök fel illusztrációként.
Műszakilag és esztétikailag is nagyon jó állapotban van. Mindössze 2 karc van a jobb oldalon, melyet csak közelről látni.
Kapszulatípusok: Kávé, kakaó, tea.
Víztartály: 1, 5 Liter, kivehető
Teljesítményfelvétel: 1550W
Méretek:   kb. 28 x30, 5 x 27 cm (szél. xmag. xmélys. )
CSERE KÖSZÖNÖM NEM ÉRDEKEL!
Fizetéssel és áru átvétellel kapcsolatos információk az utolsó képen olvashatóak!


Jelenlegi ára: 5 300 Ft
Az aukció vége: 2019-09-14 20:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése