2019. július 25., csütörtök

InnovaGoods Hordozható LED Izzó - Jelenlegi ára: 8 199 Ft

InnovaGoods Hordozható LED Izzó
 
Bemutatjuk a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldást a világításra, az új InnovaGoods Home hordozható LED izzóval! Ez egy különleges elemes izzó, amely igazán kényelmesen használható és praktikus ugyanis könnyen, kábelek és elektromos telepítés nélkül világíthatsz vele. Ez a hordozható villanykörte ideális kempingbe, kertbe, lépcsőre, faházba, padlásra, teraszra, pincébe, autóba, kamrába, szekrénybe és más nehezen elérhető helyekre. Emellett tökéletes kiegészítő világításként is áramszünet, vagy áramkimaradás esetén. ABS-ből készültFehér LED fényKönnyű és könnyen kezelhető kivitelezésKönnyen használható, szállítható és tárolhatóFelakasztható vezeték a be-/kikapcsoláshozKb. méret: 9 x 13 x 9 cmRögzítés ragasztóval vagy csavarral és anyával (tartozék)Elemmel (4 x AA, nem tartozék) vagy hálózati adapterrel működik (nem tartozék, 5 V - 500 mA)Comagolás és kézikönyv 24 nyelven (magyar, angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt, orosz, lett)
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
InnovaGoods
 
Az InnovaGoods vezető szerepet tölt be az innovatív és trendi termékek fejlesztésében. Több mint 100 országban rendelkeznek partnerekkel. Több mint 30 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik a cég. Nyomon követik a piaci trendeket és ennek tükrében fejlesztik termékeiket. Minden termékfejlesztésük Európában zajlik. Munkatársaik az európai piac igényeinek megfelelően alakítják ki a végső termékeket.
 
Az InnovaGoods készülékek egyik előnye, hogy csomagolásuk minden piacra alkalmas, hiszen az anyanyelvi fordítók 24 nyelvre fordítják a használati utasításokat. Ezen túlmenően a kézikönyvek kidolgozása gondos folyamat, amelyben optimalizálják az ügyfél felhasználói élményét. A szortimentjükben többek között megtalálható a konyhafelszerelés, az otthon dekoráció, a sport és wellnes kellékek egyaránt.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 8 199 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése