2019. január 28., hétfő

Ausztrália Ausztrál Dollár - 06 darab - Nagyon szépek - Jelenlegi ára: 31 Ft

A képen látható érme pakk a képen látható szép állapotban. Nincsenek benne leharcolt darabok. Nincsenek kitakart érmék a pakk aljára rejtve.  Előről-hátulról fotózva mindegyik, több oldalról.
Minden kérdésere szívesen válaszolok.  
Ajánlott levélként nem küldöm, mert ki lehet tapogatni és "veszett már el" így ajánlott levelem. Tudom küldeni cserébe Foxpost vagy MPL automatába, esetleg MPL házhoz vagy DPD-vel szintén házhoz.
- - -
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Személyesen Pécsen kert- vagy belvárosban tudom átadni egy előre egyeztetett helyen, időben.
- Szállítási feltételek: A szállítási mód rublika nagyjából jól megbecsült súly és méret alapján lett kalkulálva. Egyes esetekben minimálisan, de eltérhet a szállítási költség. A szállítást minden esetben a vevő fizeti ! Több termék összevárható, így tudom eakár gy csomagban küldeni. Külföldre nem postázok ! Utánvéttel illetve sima levélként nem küldök semmit !
- Postai feladás: heti 2-3 alkalommal jutok el a postára, így az utalástól számítva lehet hogy csak 2 napon belül tudom feladni a pakkot. Ha sürgős a dolog, megoldható, de egyeztessünk előre, időben!
- Kapcsolatfelvétel: A vevőt kérem, hogy egy héten belül lehetőleg vegye fel velem a kapcsolatot az aukció sikeres leárása érdekében és 14 napon belül rendezzük az anyagiakat. Ha ez nem történik meg, vagy nem kapok választ a leveleimre, a 15. napon kénytelen vagyok ennek megfelelően értékelni...


Jelenlegi ára: 31 Ft
Az aukció vége: 2019-02-17 18:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése