2018. július 29., vasárnap

Rózsaszin fényes RÓZSAFÜZÉR, szentolvasó - Jelenlegi ára: 690 Ft

Metálos kékes-zöld
 RÓZSAFÜZÉR, szentolvasó Rózsaszin fényes
Nagyon szépen kidolgozott , -
kb. 8o cm hosszu , egyes szemek kb. 7 mm-es.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Ha tetszett ez a termék nézd meg a többit is:
Személyes átvétel csak 1000 forint feletti vásárlástól a Bp. XX kerületben egyeztetett időpontban . Megértésedet köszönöm.
A fotók és a termék színe között árnyalatnyi eltérés lehet a vaku és a monitorok eltérő színbeállításai miatt, erre vonatkozólag reklamációt nem tudok elfogadni a termékkel kapcsolatban!!!
Licit törlés: licitet nem törlök , ezért kérlek, licitálás előtt olvasd el saját oldalamat a félreértések elkerülése végett!
Postázás: A sima levélként feladott küldemény, ha "eltűnik" nem lehet visszakeresni, ezért sem a posta sem én nem tudok felelősséget vállalni érte, nem küldöm újra a terméket és a pénzt sem utalom vissza, utólagos reklamációt emiatt nem fogadok el! Ezért mindenki csak saját felelősségre válassza. Az ajánlott levélként feladott küldemény a legbiztonságosabb, ez igaz drágább valamennyivel, de ez nem veszhet el!
Kapcsolatfelvétel és fizetés: kérlek, amint tudod, vedd fel velem a kapcsolatot! Amint lehet írok e-mailt minden fontos infóról, erre kérlek mihamarabb válaszolj. A fizetést minél hamarabb rendezzük, hogy azon nyomban küldhessem a terméket! Általában az utalás beérkezését követő munkanapon vagy még aznap tudom rendezni a postázást! Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb lebonyolítsuk az adás-vételt!
Garancia: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, kérlek, e-mailben jelezd! Ha visszaküldöd a hibás terméket, és van belőle ugyanolyan még raktáron, akkor ki tudom cserélni. A postaköltséget a vevő állja.


Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 15:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése