2017. július 30., vasárnap

Goodyear Ultragrip 8 gumiabroncs + Ford lemezfelni - Jelenlegi ára: 31 990 Ft

Goodyear Ultragrip 8 M+S gumiabroncs 195/65R15 91T 1 darab
+ 6x15 ET52, 5 5x108 Ford 3M51CA lemezfelni 1 darab
A Goodyear Ultragrip 8 kis- és középkategóriás autókra készült azon vásárlóknak, akik a kiváló irányíthatóságot és tapadást a téli utakon prémium gumiabroncsban keresik.
A Goodyear egyedülálló 3D-BIS Technology eljárása a kiszámíthatatlan téli időjárásban jelentősen javítja a kormányozhatóságot. Akár nedves, száraz, jeges, havas vagy latyakos úton indul útnak, ez a gumiabroncs megbízható társa lesz. Az optimalizált kialakítású gumiabroncsnál nagyobb gumifelület érintkezik az úttal, így a gépkocsi jobban irányítható marad a csúszós utakon. Az Ultragrip 8 gumiabroncs a kopás ellenére folyamatosan megőrzi a kedvező kormányozhatósági jellemzőket. Ez a jövő technológiáját a jelenben alkalmazó, V alakú futófelület-kialakításnak köszönhető.
A Goodyear 3D-BIS Technology eljárásának köszönhetően akkor csökkenthető a fékút, amikor a legnagyobb szükség van rá. A blokkok egymáshoz csatlakozó rendszere a versenytársak téli gumijainak átlagos teljesítményével összehasonlítva egy méterrel rövidebb fékutat biztosít havas úton. *
Az Ultragrip 8 latyakos és vizes utakon hatékonyan csökkenti a vízenfutás kialakulásának kockázatát. Az abroncsot kettős, V alakú barázda jellemzi. Az egyik a vizet vezeti el, a másik pedig a hóban kapaszkodik meg. A különleges kialakítás nedves és olvadó hóval borított úton is biztos úttartást tesz lehetővé. A versenytársak gumiabroncsaival összehasonlítva az Ultragrip 8 kanyargó utakon 16%-kal jobban megakadályozta a vízenfutás kialakulását. **
Biztos tapadás minden helyzetben, hideg időben. A téli abroncs futófelületének gyártásához használt keverék 7 ° C alatt is biztos tapadást biztosít. A kopásálló keverék eredményesen növeli meg a téli gumiabroncs élettartamát.
Új termék
Minden termékről számlát állítunk ki, és bolti garanciát adunk hozzá!
Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is.
Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 31 990 Ft
Az aukció vége: 2017-08-20 10:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése