2017. február 28., kedd

Hidegen Sajtolt Szőlőmag olaj 250 ml - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Szőlőmag olaj 250 ml, Bagoila
Vásároljon a gyártótól közvetlen!
A szőlőmag olaj méregzöld színű, jellegzetes illatú, semleges, kissé fanyar ízű, hidegen sajtolt magolaj. Fiatalító hatású szív és érvédő. Természetes antioxidáns.
Az általunk gyártott szőlőmag olaj pozitív élettani hatásai: Enyhítheti az allergia okozta tüneteket. Szívbarát és védi a keringési rendszert a meszesedéstől, éppen ezért a szőlőmag olaj nagyon hasznos az érelmeszesedés, érszűkület és egyéb érrendszeri megbetegedés megelőzésében. Növelheti a HDL (jó) koleszterin szintjét és csökkentheti az LDL (rossz) koleszterin szintjét. Magas antioxidáns tartalma miatt lassítja az öregedést, valamint bőrfiatalító hatása is jelentős. Védi a sejteket a káros hatásoktól, csökkentve ezzel a rák kialakulásának veszélyét.
Hölgyeknél a változókor kellemetlen tüneteit is enyhítheti. Gyulladás gátló hatású, ezért gyorsítja a szervezet regenerálódását. Erősíti a szervezet stressz-tűrő képességét. Védi az agyat a szabad gyököktől és javítja az emlékezőképességet. Javítja a bőr simaságát és rugalmasságát.
A szőlőmag olaj felhasználható saláták ízesítéséhez, pirítósra csepegtetve, majonézhez, hideg konyhai készítményekhez, joghurtba, kefirbe (1 teáskanállal).
Magyar alapanyagból a magyar munkahelyek védelmében!
Kiszerelés: 250 ml
Előfordulhat, hogy a termék éppen nincs raktáron. Ez annak tudható be, hogy nem tartunk nagy mennyiséget egyik portékánkból sem, mivel alapanyag formájában tovább áll el. Ezért fordulhat elő, hogy várni kell a szállításra kb. 1-2 hetet, de biztos lehet benne, hogy friss és kiváló minőségű terméket fog kapni! Kollégánk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot és jelzi a várható szállítás időpontját.
Vásároljon kedvére és váljék egészségére!
Roland voltam, sziasztok!

Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2017-03-21 16:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése