2016. március 30., szerda

SHURE SM 58 Dinamikus ének mikrofon, SZÁLLÍTÁSSAL! - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

A világ legnépszerűbb élő énekmikrofonja!
Eladó, több darab, kizárólag stúdióban, mérési célokra használt SHURE SM58-LC, kifogástalan állapotban (alig párszor volt használva), minden tartozékával együtt! A mikrofon Németországból lett véve, viszonylag nagy mennyiségben, és egy hangtechnikai mérési projektben vett részt. A Projekt elkészült, a mikrofon ezért eladásra kerül. Kizárólag beltérben, süketszobában volt használva, és ember sose szólt bele... A mikrofon 2009-ben lett véve, a thomannról, így nincs rajta matrica (mivel azt a magyarországi forgalmazó rakja manapság rá). Használva összesen maximum 10 alkalommal volt, akkor is alacsony hangerő mellett, mivel a méréshez nem kell hogy bömböljön a zene. A gyári garancia már 2009-ben meg lett kezdve, így már nincs rá, de természetesen 3 hónap működési garanciát gond nélkül tudok rá vállalni, a gyártóval azonos feltételek! kel. A doboza megvan, de itt ott gyűrött. Töltöttem fel sok képet, hogy jól láss mindent! A képeket én csináltam, és valóban az a mikrofon van rajta, amit el szeretnék adni!
- Ár: A feltüntetett ár egy darabra értendő!
- Fizetés: Az előre utalást preferálom, de mehet utánvéttel is.
- Szállítás: A szállítás költségét én állom!
- Átvétel: Személyesen átvehető Érden.
Széles körben használható énekmikrofon. Régóta bevált, jó minőségű, nagy megbízhatóságú, világszerte kedvelt és elismert típus.
Strapabírósága, egyedi, közkedvelt hangszíne az egyik legrégebben gyártott és legnagyobb számban eladott mikrofonná emelte az SM58-at.
Ha ez lesz az első Shure SM58-as dinamikus mikrofonod, gratulálok hozzá! Magad tapasztalhatod meg, miért ez a legnépszerűbb ének mikrofon a bolygónkon. Szinte minden stúdióban és hangosító arzenáljában megtal�! �lható jópár ebből. Miért? Minőség, egyenletes telje! sítmény, és tartósság. Nem fog soha cserben hagyni, elpusztíthatatlan.
Minőség bármilyen hangra
Az egyik legjobb dolog benne, hogy próbálgatás nélkül bármilyen énekes elé teheted. Ügyesen hangolták: megszűnteti a buhogó mély hangokat, és van egy kis közép-magas emelése a prezenszben, tiszta, érthető, meleg hangú vokálokat lehet vele készíteni. De alkalmas hangszerre, gitárládára és még sok más forrás hangjának közvetítésére.
Egyenletes teljesítmény
Az SM58-akat elég szigorú specifikációk alapján gyártják. Mi következik ebből: két SM58 pont ugyanúgy szól. Ugyanolyan tartományban vesznek, jól elnyomják a zajt, gerjedést vagy az áthallást.
Hangszerek: Ének
Működési elv: dinamikus
Átvitel: 50 Hz -15000 Hz
Impedancia: 150 Ohm
Érzékenység: 1. 85 mV/Pa
Karakterisztika: szupervese
Csatlakozó, kábel: XLR 3, kábel nélkül!
Nem kapcsolós
Kengyel
Műbőr tok

Jelenlegi ára: 24 000 Ft
Az aukció vége: 2016-04-19 21:42 . SHURE SM 58 Dinamikus ének mikrofon, SZÁLLÍTÁSSAL! - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése