2016. február 28., vasárnap

Laserworld CL-R 200 piros diszkó lézer - Jelenlegi ára: 23 990 Ft

Eladó szép állapotú, tökéletesen működő Laserworld CL-R 200 /200mw-os/ piros diszkó lézer. Nagyon keveset ment szinte újnak mondható az állapota, egyedüli szépséghibája hogy a kengyele hiányzik mely könnyen pótolható egy meghajtott fémlappal, lásd képek 7. képtől! Ezen típusú lézerek már nagyobb fényerővel rendelkeznek. Felhasználási területüket tekintve már akár komolyabb rendezvények illetve partyk kelléke lehet. Hang vezérelt, beépített program (auto). Piros (200mW)  showlézer, amely zenevezérelt módban működik. 50 effektjével és közép-felső kategóriás, mikroprocesszoros vezérléssével ideális kelléke akár kisebb buliknak, klubboknak, esküvőknek, karaoke buliknak, stb.
Leírás:
Teljesítmény: 200mW
Vezérlés: Hangvezérelt
Galvo  eltérítés: max 5kpps
Ábrák száma:   50db
Effektek száma: 370db
Scanner lesugárzási szöge: 30°
 
A Laserworld Club Las szériájába tartozó lézerek kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek. Mindegyik modell egyedülállóként is tökéletesen alkalmas, hogy színvonalas fényparádét produkáljon, hisz számos különböző mintát tud vetíteni hangvezérelt üzemmódjának köszönhetően. A hangvezérlés érzékenységét a lézer hátoldalán előre be lehet állítani. A jó kezelhetőségének és az egyszerű kialakításának köszönhetően a Club Las lézerek ideális megoldást jelenthetnek a belépő szintű vásárlóknak, akik egy költségkímélő megoldást keresnek.
A CL-R 200 egy 200 mW-os piros diódával rendelkezik. Az ebbe a szériába tartozó lézerek léptető motorjai - kedvező áruk mellet is - gyors működést produkálnak, mely 2-5 kpps közötti scannelési sebességgel történik. Ennek köszönhetően a standard mintákon kívül sugár-effekteket is képesek produkálni. A piros DPSS lézerek 650 nm hullám! hosszúságon dolgoznak, így a piros szín sokkal erősebbne! k látszik a hasonló teljesítményű, de csak 532 nm-en működő zöld lézereknél. A vezérlése automata vagy hangvezérelt módban történik. A hálózati kábel nem tartozék!
Videolink ilyen laserworldről működés közben, érdemes megtekinteni /a piros a videoban/:
https: //www. youtube. com/watch? v=hrVxErn0lU0&index=1&list=FLMlPXRoAWE7vpxodiZD3elg

Jelenlegi ára: 23 990 Ft
Az aukció vége: 2016-03-20 11:20 . Laserworld CL-R 200 piros diszkó lézer - Jelenlegi ára: 23 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése